Bakkt til fremtiden: Sidste års hotteste Bitcoin-platform bryder hele tiden

En eksplosion fra Bitcoins fortid vender tilbage og når en ny all-time highs-handelsvolumen efter en dyb lanceringsdeltagelse, der sendte kryptokurrencyens pris tumlende sidste år.

Hvad sker der med Bakkt, der pludselig får sin Bitcoin Futures trading desk til at stige i handelsaktivitet?

Bakkt The Truck Up: Remembering The Reason For Crypto’s 2019 Collapse

Sidste år tog Bitcoins fortælling om safe haven først form, da kryptokurrency begyndte at rally ved siden af guld, da spændingerne mellem USA og Kina blev monteret.

Investorerne vidste ikke meget, de, der købte disse safe haven-aktiver, forberedte sig faktisk på en pandemi og hyperinflation som et resultat af stimulusbestræbelserne på at bekæmpe den.

Uanset resultatet i år viste sidste års Bitcoin-rally sig at være en dud i sidste ende. Og support på $ 10.000 blev derefter i sidste ende tabt på grund af lanceringen af den meget forventede Bakkt Future-handelsdisk, der faldt på ansigtet.

Den interkontinentale børsejede, fysisk leverede Bitcoin Futures-kontrakterplatform skulle være den næste store ting at ramme krypto, der siges at åbne oversvømmelsesportene til institutionel vedtagelse.

Bortset fra da platformen blev lanceret, var der næppe spor af aktivitet. Bitcoin-prisen kastede sig gennem $ 10.000 efter uges handel over det, og det har indtil nu taget at komme tilbage over.

Hvorfor stiger handelsvolumen på Bitcoin Futures Trading Desk?

Men Bitcoin-prisen er tilbage over $ 10.000, og et år senere er vi her. På samme tid stiger imidlertid Bakkt-handelsvolumen og har endda sat et nyt rekordhøjt niveau på over $ 175 millioner i handelsvolumen.

Det er ikke klart, hvorfor der pludselig er interesse for Bitcoin på Bakkt efter et års stillestående. Imidlertid skal al vækst begynde et eller andet sted, og det er muligt, at det har taget så lang tid for institutioner at komme ombord og lægge mærke til platformen.

Eller måske er det det nylige træk fra hedgefondforvaltere og endda virksomheder som MicroStrategy, der afdækker den kommende inflation, der har inspireret handlende på Bakkt til at satse på Bitcoin gennem Futures-kontrakter.

Interessant nok kommer Bakkt til at nå helt op, lige efter at Bitcoin-prisen testede det nøjagtige supportniveau til lyset, der gik tabt den 23. september, da Bakkt først blev lanceret.

Denne linje har fungeret som krypto-aktivets stærkeste modstand endnu, og indtil videre har det holdt denne gang som støtte. Hvis det fortsætter med at holde, kan Bitcoin muligvis se et nyt rekordhøjt niveau sammen med Bakkts stigende handelsvolumen.